Vi utvikler til iOS, Android, Windows Phone og web. Send oss dine ønsker så gir vi deg gjerne et uforpliktende pristilbud. Nedenfor kan du se noen eksempler på apper som vi har laget.


DC Chess (Prøv gratis her)

Målet med DC Chess er å gjøre sjakk i skole enda lettere og moro. Den hjelper deg å sette opp en sjakkturnering for inntil 100 spillere, invitere elever ved ett klikk og holder alle oppdatert på resultater.


Ung i Sagene

Ung i Sagene-appen er laget på bestilling fra Ungdomstiltakene i bydel Sagene (Oslo Kommune). Hensikten er å gi barn og unge oppdatert informasjon om alt som skjer i bydelen. Barn og unge kan abonnere på tilbudene de bruker for å motta meldinger fra dem, og få events og åpningstider på sin egen feed.


Chess Tournament App (app store | google play)

Chess Tournament er et mobilt verktøy for å raskt sette opp sjakkturneringer (over brettet). Den erstatter tunge systemer ved å sette opp og vise runder, poeng og rating. Enkel og brukervennlig!


Rustest App

Rustest ble utviklet i samarbeid med Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) i 2013. Den har vært en obligatorisk del av politiets egen opplæring, og har i Norge kun blitt distribuert sammen med NNPFs kurs «Tegn og Symptomer på narkotikamisbruk».